'Dilemma' 10-delig misdaadverhaal nu online

Gerard Nanne heeft speciaal voor het maandblad 'FNV Bouw Magazine' van de FNV bouwbond een misdaadverhaal geschreven. Het verhaal is vanaf september 2004 in 10 opeenvolgende nummers van het maandblad gepubliceerd.

'Een jonge vrouw wordt vermoord aangetroffen in het markermeer bij Hoorn. Inspecteur van politie Walstra stuit bij zijn onderzoek op de malafide praktijken van een bouwbedrijf. Het spoor brengt hem naar privé-club Moulin Rouge. Daar ontmoet hij Cindy en doet hij een interessante ontdekking. Wie was Christina? Wat voor rol speelt ambtenaar Sjoerd van Dongen? Waar houdt de aannemer zich allemaal mee bezig? Een spannend verhaal met een verassend slot' aldus de beknopte samenvatting bij 'Hoofdstuk 1 - Een lijk in het Markermeer' (bron: FNV Bouw Magazine - September 2004).

Gerard Nanne is als metselaar werkzaam in de bouw. Als lid van de FNV Bouwbond is hij gevraagd om een verhaal voor het maandblad te schrijven. Zoals te verwachten was de wens van de FNV erop gericht om een verhaal in de bouwwereld te publiceren. Gerard is hier goed in geslaagd.

Inmiddels hebben we toestemming om het feuilleton 'Dilemma' op deze website te presenteren.

Dus laat de spanning je grijpen en ervaar liefde, lust, venijn en moord . . . .

 

Hoofdstuk 1: Een lijk in het Markermeer

Hoofdstuk 2: Een schokkende ervaring

Hoofdstuk 3: Wroeten in de bouwsector

Hoofdstuk 4: Rumoer op de bouwplaats

Hoofdstuk 5: Er valt nog een dode

Hoofdstuk 6: Verdacht van moord

Hoofdstuk 7: Cindy van de Moulin Rouge

Hoofdstuk 8: Steeds dieper in de nesten

Hoofdstuk 9: Door de mazen van het net

Hoofdstuk 10: Ontknoping op de bouwplaats

 

 

Up ] Boeken ] [ Dilemma ] Persoonlijk ] Collumns ] Links ] Pres Buitenspel ] Uitgever ]